Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Ulaskom Venere u vaš znak, otvaraju vam se nove mogućnosti vezane za posao jer je ona vladar vašeg polja karijere. To ne znači da treba da budete previše ambiciozni i svaku ideju automatski pretvarite u poslovni uspeh. Takođe, po pitanju novca morate biti oprezniji zbog retrogradnog Merkura u vašem polju finansija. Ovo je dobar period da naplatite stare dugove, ali i da se rasteretite ako ste dužni.

 

Ljubav – Postajete svesni potrebe da se emotivno ostvarite i vežete. Pokušavate da na neki način promenite svoj život. Ako ste u vezi, dobro je da menjate stvari koje ne valjaju, ali je loše da to radite bez dogovora s partnerom. Slobodni imaju nekoliko prilika da promene status.

 

Zdravlje – Moguće su probavne tegobe.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Merkur se okrenuo u vašem znaku, ali u svojoj kući, to znači da čak i iz njegovog retrogradnog hoda možete da izvučete korist. Pozabavite se rešavanjem svih nerešenih pitanja iz prošlosti, jer ste konačno vi na potezu. Jupiter u polju novca ukazuje da do para možete doći preko nekog poznanika koji je vezan za inostranstvo.

 

Ljubav – Planeta sreće Jupiter, koji vlada vašim poljem partnerstva, pravi sekstil sa Venerom iz vašeg 12. polja. To je dobar aspekt, ali ukoliko se upustite u paralelne veze, završiće se neslavno. Ipak, ako želite da ozbiljno menjate stvari na emotivnom planu, planete će vas podržati. Slobodni su na pragu veze sa zauzetom osobom. Pažljivo procenite svrhu i potencijal tog odnosa.

 

Zdravlje – Redovno kontrolišite krvni pritisak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6