Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Retrogradni Merkur,Vaš vladar je spaljen konjunkcijom sa Suncem. U prevodu haos je u svim događajima vezanim za posao i hijerarhijski poredak. Kako se to vama dešava u četvrtom polju obratite pažnju na dešavanja u kući, sa prodicom ili ako je posao povezan sa nečim od imovine. Tipa ako dajete hipoteku nad imovinom zarad posla i slično. Trenutno je najpametnije odložiti sve krupne odluke koje povezuju posao i imovinu.

 

Ljubav – Saturn dominanatan i dalje u sedmom polju, ali sada u direktnom kretanju, sekstilno aspektovan od Jupitera koji mu je ujedno i dispozitor, te sa venerom koja se ulaskom u Lava nalazi u trigonskom znaku, ukazuje da se polako rešavaju sve one napete situacije vezane za emocije i partnerstvo.

 

Zdravlje – Bićete podložniji urogenitalnim tegobama.

 

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Nedelja počinje sa Mesecom, vašim vladarem, u fazi rasta, ali u znaku Škorpije. Ta pozicija mu ne prija, pa sve što imate važno da rešavate, uradite posle srede jer do tada možete dobra rešenja prevideti, lošije ili manje realizovati to što ste planirali. Napregnuta je situacija na poslu, dolazi do sukoba mišljenja, ali nemojte to lično da doživljavate.

 

Ljubav – Venera je napustila vaš znak, ali je ulaskom u Lava ušla u trigonski odnos sa vašim vladarem polja partnerstva Saturnom, koji se nakon dugog vremena nalazi u direktnom kretanju. To će doprineti smanjenju tenzija u ljubavnim odnosima. Ipak, nemojte da forsirate stvari, sačekajte da sve dođe na svoje.

 

Zdravlje – U ovom periodu su vam osetljivi bubrezi i jetra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6