O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Što se ostalog tiče, u periodu od narednih mjesec dana ne savjetuje se započinjanje nikakvih novih poduhvata, izuzev ako sve već nije osmišljeno i urađeno, te ostaje samo da se ozvaniči. Izbjegavajte sklapanje ugovora, pogotovo kreditnih, budite obazrivi prilikom potpisivanja papira, pročitajte ih i obavezno se konzultirajte sa stručnjakom.

 

Na drugoj strani, uz određene poteškoće u vidu čekanja u redovima, kašnjenja, gubljenja potrebnih papira i sl. ipak su odlični uvjeti za rješavanje sve papirologije koja već dugo čeka na red, pogotovo u periodu od oko 04.09. pa na dalje.

 

Zatim, ne paničarite zbog raznih problemčića vezano uz sredstva komunikacije, internet i društvene mreže, jer su prolaznog karaktera. A, ako niste zadovoljni radom svog kompjutera, telefona i-ili smatrate da im je potrebna generalka, onda nema čekanja.

Najzad, bilo bi itekako poželjno, za mnoge od Vas i neophodno da daleko više povedete računa o svom zdravlju, jačanju imunološkog sustava i mijenjanju loših prehrambenih navika. Posebno je rizičan period za kardio-vaskularne bolesnike. Također, pojačane smetnje su aspektirane kod onih koji imaju problema s probavnim sustavom. Ali, uz preventivno djelovanje, kao i usmjerenje ka prirodnoj medicini i zdravom režimu prehrane, svakom problemu se da stati na put.

 

Na globalnom planu, upravo prijelaz Svjetala u hladan i suh znak Djevice, u kom se već nalazi Merkur, sukladno tome što je Venera u hladnom i vlažnom znaku Rak, prouzročiti će zahlađenje, no kako su Mars i Saturn u vatrenim, po prirodi toplim i suhim znacima, a Jupiter po prirodi topao i vlažan u toplom i vlažnom znaku Vage, već ubrzo će izbalansirati vremenske prilike i uspostaviti topliju klimu.

 

Gledano s ekonomsko-političkog aspekta u ovim danima će se u mnogim vladama donijeti krupne i značajne odluke, vezano uz porast broja radne snage. Ipak, dominacija znaka Djevice nedvojbeno ukazuje da je riječ o poslovima koji nisu plaćeni onoliko, koliko po svom obimu zaslužuju.

 

Od 2. dekade 9. mjeseca, konačno dolazi do značajnih poteza u vezi s rješavanjem raznih administrativnih pitanja, pravljenja krupnih planova što se tiče izbjegličkih i migrantskih kriza i ulaganja velikih napora u cilju otklanjanja vjerskog fanatizma i terorizma, što stvara odličnu osnovu za suštinsko eliminiranje istih u periodu od iduće godine. Na teritoriju Balkana, vlade će se intenzivnije pozabaviti problemima domaćih stočara i zemljoradnika.

 

 

 astrologdamirigor.blogspot.hr

Stranice: 1 2 3 4 5