O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ok, nema nikakvo znanstveno uporište pa nekako i da se razumije, ili pokrene analitičko-kritička debata. Nema čuđenja, mnogo je vrsnih tarot majstora, a uspjeti sagledati ličnost i određene događaje putem tarota prava je umjetnost intuicije. Ali da iz mnogostrukih razloga brojne religijske dogme itekako imaju nešto protiv duhovnog razvoja izvan njih, najbolje svjedoči to što kao grijeh navode bavljenje astrologijom, numerologijom i metafizikom, koje su sve do 16. stoljeća bile sastavni dio Astronomije (Astrologija) odnosno Fizike (Metafizika).

 

Sjetite se koliko je velikih umova iskazivalo interes za spomenute oblasti, kao što su Pitagora, Ptolomej, Kepler, Paracelsus (osnivač moderne medicine) i mnogi drugi pripadnici raznih filozofskih, medicinskih, kao i umjetničkih struja. Da, mnoge astrološke postavke nemoguće je dokazati, ali zašto je to potrebno!?

 

Zar nije slijepa težnja da se sve na ovom svijetu pa i sama čovjekova ličnost stavi u određeni kalup, u isto vrijeme i težnja ka apsolutnom znanju koje ne postoji, razmislite o tome!?

Sve u svemu, pred mnogima je period intenzivnog duhovnog razvoja, ali zbog snažnog utjecaja recepcije Saturna i Jupitera itekako se mogu očekivati osporavanja, opovrgavanja, omalovažavanja, i sl. Ne obazirite se. Vjerujte upravo u to u što vjerujete, i samo naprijed

 

Postoji samo jedan i jedini uvjet, a to je da to u što vjerujete direktno ne ugrožava sigurnost i život kako Vas, tako i drugog… Čisto da se napomene, ali možda i bez potrebe, jer se spomenuto ne odnosi na duhovnost već na devijantne oblike ponašanja. Ako duhovna praksa kroz koju razvijate svoj duhovni potencijal ne ugrožava bilo čiji život, vjerujte…

 

Iako je Bog samo jedan, prava i istinska vjera u njega je individualna stvar, baš kao što smo svi na ovom svijetu drugačiji jedni od drugih… Takvima nas je Bog stvorio. Vjera nije samo vjera, već i ljubav i humanost.

 

I, vodivši se time, ma koliko stav raznih religijskih dogmi bio rigidan po Vas, ne osuđujte ga, time ćete samo otići u kriticizam koji ubija najprije ljubav, a zatim i vjeru i iskreni humani poriv, koji najzad čovjeka odvede u bolest.

Volite sebe i u svakom trenu dajte sve od sebe, kako bi stvorili svoj idealni mikrosvijet, satkan od vjere, ljubavi i humanosti. Pustite svojoj intuiciji na volju i stvorite svoju knjigu života zasnovanu na idealima vjere, ljubavi i humanosti, koji su izgradili ovu našu Zemlju i bez obzira na silne pokušaje da zavlada zlo, nikad to nisu dozvolili.

 

Ako Vas je zadesilo kakvo zlo, ikada, većina Vas zna i ima osobnu spoznaju da za zlo postoji alternativa dobra. Ako ste se jednom istinski, uporno i dosljedno otisnuli putevima dobra, onda sigurno duboko vjerujete da za dobro ne postoji alternativa.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5