O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Što se tiče zdravstvenog aspekta, ustanove Hitne pomoći bi mogle biti krcate. Vrlo su teški aspekti za sve kronične bolesnike. Kod duševnih bolesnika, izraženi su najgori porivi – destrukcija, suicid, trovanje kemijskim supstancama. Vrlo napeto za kardio-vaskularne bolesnike, život može biti ugrožen, preventivne mjere su neophodne. Ako imate problema s probavnim sustavom, neka Vaš jelovnik bude sačinjen od najlaganije hrane. Veliki oprez se savjetuje i osobama koje imaju naglašenih kroničnih problema s koštanim sustavom, posebno u predjelu od leđa do kukova, pa čak i koljena.

 

Također, nikako se ne savjetuje konzumiranje alkoholnih napitaka, s kojima su moguće nevolje raznih vrsta, počevši od oštećenja sluzukože unutarnjih organa, preko trovanja, pa sve do izraženih destruktivnih poriva.

 

Što očekivati u narednoj LUNACIJI od 21.08. do 20.09.?

Prethodna “LUNACIJA LAVA” označila je jedan veliki početak na svim poljima života. Nove ideje, novi ciljevi, novi potezi, novi poduhvati,… Ipak, sada stvari stoje dosta drugačije. U ovih narednih mjesec dana, od svih nas će se zahtijevati daleko više opreza. Faza Mladog Mjeseca počinje na pretposljednjem stupnju jednog znaka, njen prvi vladar Sunce je također na tzv. entitetu završnih stupnjeva jednog znaka, dok je drugi vladar Merkur u retrogradnom hodu. Sve u svemu – Ovo je vrijeme završetaka svega što u prošlosti nije završeno i preliminarnog čišćenja i razrješavanja sa svim onim što nas je mučilo u prošlosti.

 

Novi početak može doći i ako nismo završili s onim starim, ali to ne znači da ne trebamo završiti sa onim starim. Jer, što više budemo prolongirali odluku o završetku, to će samo razvoj onoga što je pokrenuto u okvirima novog početka, ići s poteškoćama. A, posebice će biti teško svima onima koji uz sve uvjete da načine novi korak, u prethodnih mjesec dana, nisu imali dovoljno hrabrosti, volje ili elana, pa nisu načinili novi početak.

 

Izbjegavanje suočavanja i razrješenja sa svim onim neželjenim, uvijek će stvoriti još gore situacije vezane uz isto. U životu se niti jedna škola, niti jedna lekcija ne plaća, ali savladati se mora. Tako, ukoliko Vas je mučilo to što trebate donijeti veliku odluku, vezano uz bilo koje polje života, ili suočiti se s nekom situacijom koja Vam nije ugodna, u ovih mjesec dana neminovno dolazi na red. Neka Vam je sa srećom i bit će sa srećom, kako god da bude, sve je bolje od postojećeg problema, zar ne!?

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5