O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

O utjecaju Mladog Mjeseca i zbivanjima do 20.09.: Veliki oprez je potreban 21. i 22.08.!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Točno u 19 i 30 h, Mjesec završava svoj (još uvijek aktualni) ciklus i ulazi u novu fazu. Ova pojava se drugačije naziva Mladi Mjesec

 

Zodijački gledano, Mladi Mjesec će se naći na vrlo specifičnom 29. stupnju znaka Lav. Podsjećanja radi, svaki Mladi Mjesec označava jedan nov Mjesečev ciklus, ili kako se drugačije kaže NOVU LUNACIJU koja će u ovom slučaju trajati u periodu od 19 i 30 h, 21.08. do narednog Mladog Mjeseca, odnosno do ranih jutarnjih sati 20.09.

 

Ono što bi trebalo imati na umu jeste sljedeće: Mladi Mjesec bit će u znaku Lava, ali na završnom stupnju, što znači da ubrzo mijenja znak, ide u znak Djevice. I Sunce je (naravno) na 29. stupnju, što znači da će već 23.08. otići u znak Djevice. Iz ovih razloga, s punim pravom se može reći da ova faza Mladog Mjeseca ima dva vladara, a to su Sunce i u nešto u većoj mjeri Merkur u znaku Djevice koji je retrogradan.

 

Prognoza za period od 19:30 h, 21.08. do ranih večernjih sati 22.08.

Na osobnom planu, osjetljivost, razdražljivost, panike i anksioznosti doživljavaju svoju kulminaciju. Tu je i za mnoge neizbježna nesanica. Usmjerite svoje misli ka pozitivnim stvarima. Klonite se impulsivnih reakcija, ne narušavajte ni sebi, ni drugima elementarni osobni mir. Samo pomislite – možda je njima još gore nego meni.

 

Na planu događaja moguće su brojne konfliktne situacije koje se mogu završiti većim ekcesima, tučama, pa čak i ubojstvima. Kako rekosmo, ne upuštajte se u rasprave s ljudima iz vašeg okruženja, a što se nepoznatih tiče, budite službeni, jer i kompliment se može shvatiti kao provokacija.

Najbolje je ova nepuna 2 dana provesti što povučenije. Ne idite na susrete s nepoznatim osobama. Ako ste potencijalna žrtva nasilja, prelomite već jednom ili se sklonite. Ako ste živjeli s nasilnikom, a više ne živite, ni Vi niste pošteđeni… Kako god da ste upućeni jedno na drugo, maksimalno se zaštitite, a najbolja zaštita je izbjeći svaki vid upućenosti jedno na drugog.

 

Čuvajte se u prometu, jer je stopa nezgoda na vrhuncu s vrlo izraženom mogućnošću fatalnog ishoda.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5